KAŠevo silvestrovanje v Beogradu 2018/2019


KAŠevo silvestrovanje v Beogradu 2018/2019

Lonely Planet je Beograd uvrstil med 10 najbolj žurerskih mest na svetu! Hedonistična srbska metropola v resnici nikoli ne spi. Beograd v dobesednem prevodu pomeni “belo mesto”, a od vseh barv, ki tukaj žarijo, je v mestu najbolj izrazita temperamentna rdeča!
Trubači, čudesa od mesa in urnebesna rakija

PROGRAM:
V nočnih urah 29. decembra se bomo odpravili proti Srbski prestolnici. V zgodnjih dopoldanskih urah prispemo na našo destinacijo, kjer sledi namestitev v hostlu in nato, da poženemo malo kri po dolgi vožnji, še voden ogled mesta. Do večera je “prosto po prešernu”, saj nas zvečer čaka voden ogled barov in klub oziroma z drugimi besedami Pub Crawl.
Naslednji dan, 30. decembra, se v zgodnjih popoldanskih urah odpravimo do bližnjega zgodovinskega mesta Smederevo, kjer sledi prost ogled mesta. Ker je pokrajina, v kateri leži Smederevo, znana po vinogradništvu, se bomo odpravili do turistične kmetije, kjer bomo imeli manjšo pogostitev in pokušinjo prave domače rakije ter vina. Sledi povratek v Beograd in prost večer.
Zadnji dan leta bo prost, zvečer pa nas čaka skupna silvestrska večerja.
V novem letu, ko si opomoremo od prejšnje noči, nas čaka odhod domov.

Cena izleta je 90€ za člane KAŠ in 120€ za pridružene člane KAŠ (tiste, ki niso iz UE Ajdovščina).
ZA UDELEŽBO NA SILVESTROVANJU JE OBVEZNO ČLANSTVO V KAŠU IN POLNOLETNOST!
Cena vključuje 3 nočitve, avtobusni prevoz, ogled mesta, Pub Crawl, obisk mesta Smederovo, degustacijo vina in rakije ter silvestrsko večerjo.

Na avtobusu se bo pobiralo tudi kavcijo za morebitno nastalo škodo v višini 20 €.

Število mest je omejeno, prijave bomo zbirali kmalu.

Organizator ima pravico do spremembe programa!
Za kakršnakoli vprašanja, komentarje, informacije piši na: lan.zvanut@kas.si.