KAŠev predbožični izlet v Zagreb 2017


KAŠev predbožični izlet v Zagreb 2017

Ni pravega decembrskega vzdušja brez sprehajanja po mestu okrašenega z lučkami, z vonjem kuhanega vina v zraku in dobro hrano v želodcu. Teden pred božičnimi prazniki, 16. 12. 2017, se namreč odpravljamo na adventni izlet v božični Zagreb, na katerem bomo tudi obiskali destilarno in čokoladnico Berryshka ter Božično zgodbo družine Salaj.

POTEK IZLETA
Iz avtobusne postaje v Ajdovščini bomo štartali ob 7.30 zjutraj in se odpravili proti Ljubljani, kjer bomo okrog 8.20 (na avtobusni postaji Dolgi Most) pobrali še ostalo posadko, nato pa končno krenili proti Zagrebu.

Naš prvi postanek bo destilarna in čokoladnica Berryshka (okrog 10h), ki je znana po svojih eteričnih olj blagovne znamke BF, premium pijače in čokoladnih izdelkov blagovne znamke Berryshka, večkratno mednarodne priznane znamke za vrhunsko kakovost. Z vodenim ogledom si bomo ogledali njihove prostore in seveda lahko tudi poizkusili njihove izdelke. (Več na: http://berryshka.com/)

Nato odrinemo naprej proti Zagrebu, kjer si bomo ob 13.00 ogledali mesto. Tokrat bo ogled mesta temeljil na božičnem vzdušju, saj nam bosta vodički razkrili božične skrivnosti in tradicije mesta ter nas popeljali po božičnem dogajanju. Sledi prosto uživanje in raziskovanje mesta.

Ob 18.00 se zopet udobno namestimo na avtobus in krenemo proti naši zadnji postojanki; ogledali si bomo Božično zgodbo družine Salaj. Družina Salaj je začela svoj vrt okraševati z lučkami 16 let nazaj. Že svetovno opažena atrakcija bo letos še predvsem navdušujoča, saj obljubljajo, da se bodo lahko obiskovalci letos sprehajalo po vrtu obdanem s 2,5 milijona lučk. (Več na: https://salajland.com/)

Predvideni prihod domov bo okrog 24.00.

PRIJAVE
Prijave zbiramo preko spletnega obrazca: https://goo.gl/forms/J4hfFDkyvWUrlKSl2
Število mest pa je omejeno. Izleta se lahko udeležijo samo polnoletni člani KAŠa (s podaljšanim članstvom v študijskem letu 17/18).
Prijave zbiramo DO 9.DECEMBRA 2017.

CENA 
20 € za člane KAŠa iz UE Ajdovščina, 30 € KAŠ iz drugih UE.
Plačilo boste poravnali z nazakilom na naš račun (po uspešni prijavi prejmete informacije na mail).

Za vsa vprašanja sem vam dosegljiva na: monika.curk@kas.si